Estetisk tandvård

Ett attraktivt leende vill de flesta ha. Vad som är attraktivt är väldigt personligt och det gör att det finns utrymme för många alternativ vad gäller behandlingar. Du kanske vill göra en enklare behandling med blekning, men det kan också vara en avancerad behandling som omfattar flera tänder och implantat.

En blekning börjar hos mig på kliniken där vi går igenom vilken metod som passar dig bäst. Vi gör den första behandlingen och därefter kan en del göras hemma av dig, eller så fortsätter vi hos mig.

Implantat är en kirurgisk behandling som jag gör i samarbete med Tandläkare Erik Lennartsson. Du börjar hos mig och sedan tar vi kontakt med Lennartsson för implantatet. Ett implantat skruvas då fast i käkbenet. Efter 8-12 veckor har det läkt fast så att vi kan gå vidare och sätta fast en krona på implantatskruven. Inläkningen är dock inte fullkomlig förrän efter cirka 2 år.

Implantatet fungerar framöver som en rot och på roten sätter vi på kronor som passar in i ditt framtida leende.«Föregående
ZarahDent AB Besöksadress: Stockholmsvägen 45A, Stocksundstorg Tel: 0708-296 223 E-post: zarah.klasmark@zarahdent.se