Om ZarahDent

Jag har sedan augusti 2012 min praktik vid Stocksundstorg i Danderyd. Jag fick min tandläkarlegitimation 1987 och har arbetat på Folktandvården i Tidaholm och i Täby, samt haft en privat mottagning under fem år i Mörby Centrum.

Kliniken är en grupp-praktik med två allmäntandläkare, samt en tandhygienist. Tillsammans med mig jobbar tandsköterskan Eva-Lisa Jernfast. Jag samarbetar även med olika specialister, till exempel ortodontist (tandreglering) i Mörby Centrum, där det också finns ett team som utför implantatkirurgi.

Jag tar emot barn och vuxna och jag kan erbjuda snabbt omhändertagande både vad det gäller de årliga undersökningarna och i akuta situationer.

Om Ni redan nu vet att Ni vill komma till mig, kan Ni ringa mig på telefon 08-852426 eller 0708-296 223, eller göra en intresseanmälan kontaktformuläret under "kontakt" eller på "startsidan", så hör jag av mig.

Har Ni nyligen varit på undersökning och är färdigbehandlad, kan vi bestämma när Ni vill bli kallad nästa gång, så hör jag av mig när det är dags. Alla gamla och nya patienter är välkomna att höra av sig.

Zarah Klasmark
Leg tandläkareZarahDent AB Besöksadress: Stockholmsvägen 45A, Stocksundstorg Tel: 0708-296 223 E-post: zarah.klasmark@zarahdent.se